Dokonale zralé švestky z Kjóta se sbírají na farmě Akia Tanaky jižně od Udži na vrcholu sezóny a několik měsíců se macerují ve speciálně upravené verzi našeho oceňovaného ginu. Po dosažení optimální extrakce se švestky ume vyjmou a přidají se na několik krátkých týdnů plody haskap z ostrova Hokkaidó: ty se pak vyřadí a náš lahodný likér se dosladí cukrem rovněž z nejsevernějšího japonského ostrova.
Haskap pochází ze slova Ainu, které znamená "malý dárek na konci větve": jsou z čeledi zimolezovitých a jsou známé také jako medové bobule.
"BAI" je další slovo pro švestky ume a tento likér je tekutým ztělesněním naší filozofie setkávání Východu se Západem.
Design etikety byl vytvořen podle originálního dřevorytu od KIRA KARACHO, nástupce ateliéru karakami založeného v Kjótu v roce 1624.
Popis produktu není dostupný
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Unikátní japonský gin.
Nastavení